O nama

about

 

Artfrigo d.o.o. je privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge koje se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem opreme u stacionarnom i transportnom hlađenju, opreme za utovar robe kao i opreme za prevoz hrane i pića u tečnom stanju(mleko,pivo,vino,voćne kaše itd.).

 

Program transportnog hlađenja obuhvata prodaju, ugradnju i servis za rashladne uređaje za vozila i kontejnere. Artfrigo d.o.o. je zvanični i ovlašćeni prodavac i servis za Carrier Transicold rashladne uređaje, Framec i Kisling nadgradnje, Bar Cargolift hidraulične rampe kao i ROMEX cisterni za prevoz svežeg mleka. Naše tehničko osoblje poseduje sertifikate za obuku školskog centra Carrier Transicold,Bar cargolift i školskih centara ostalih pomenutih renomiranih brendova.

Zahvaljujući kvalitetnom radu i profesionalnom odnosu kompanija Artfrigo d.o.o. je prešla veliki put od male radionice do modernog servisa. Danas dva servisa pokrivaju površinu od preko 1000m2 na regionalnom putu od Beograda za Smederevo I Auto putu Beograd Zagreb , sa velikim parkingom može da primi veći broj kamiona, komercijalnih i priključnih vozila.

 

Aktivnosti servisa obuhvataju još:

  • 24/7 servisna podrška za rashladne uređaje
  • Mobilni servis za brze intervencije na terenu
  • Korišćenje originalnih rezervnih delova.
  • Servis i održavanje svih brendova i tipova rashladnih uređaja.
  • Puna tehnička podrška prilikom odabira novih rashladnih i grejnih uređaja.
  • Savetovanje klijenata prilikom odabira ostale opreme za za transportno hlađenje (vozilo, izolacija i sl.)
  • Savetovanje vozača za korišćenje rashladnih uređaja i hidrauličnih rampi.

 

Program stacionarnog hlađenja obuhvata projektovanje, izradu, montažu i održvanje rashladnih komora u stacionarnom hlađenju. Ova kompanija se uspešno bavi poslovima na polju stacionarnog hlađenja zahvaljujući velikom iskustvu ljudi koji čine Artfrigo tim ali i pružanju dodatne pažnje na kvalitet svih ugrađenih komponenti.

Program utovarnih rampi obuhvata distribuciju, servisiranje i održavanje hidrauličnih liftova i utovarnih rampi renomiranih svetskih proizvođača i evropskih lidera Dhollandia i Bär Cargolift u garantnom i vangarantnom roku.

Program Romex cisterni obuhvata ugradnju polovnih i novih cisterni, prikolica i poluprikolica za prevoz tečnosti (mleka, vina, piva, itd.), vode i AdBlue tečnosti.

Artfrigo d.o.o. sa svojim savremeno opremljen servisni centrom u Boleču je danas aktivan na teritoriji Srbije ali i okolnim tržištima. Kompanija se za kratko vreme pozicionirala kao jedan od lidera u oblasti rashladnih uređaja svojom tehničkom opremljenošću, 24h podrškom, spemnošću da u svakom trenutku izađe u susret i obavi hitnu intervenciju za koju, u zavisnosti od želje klijenta, daje i garanciju. Veliki parking prostor koji omogućava istovremeni prijem velikog broja prikolica, poluprikolica i ostalih tipova komercijalnih vozila i velika gama originalnih rezervnih delova garantuju brzo i efikasno obavljanje i najsloženijih tehničkih zadataka.