Dhollandia hidraulične rampe - prodaja i servis u Artfrigu!

Proizvodi

Nadgradnje

Framec

Framec

briga za ljude i okolinu.

Kompanija Framec Trade, sa više od 60 godina iskustva, među vodećim je proizvođačima hladnjača i rashladnih komora za prevoz i distribuciju smrznutih proizvoda. Framec nadgradnje odlikuju visokokvalitetni izolacioni materijali koji u kombinaciji s eutektičkim pločama osiguravaju vrlo nisku temperaturu (do -33°C) unutar komore pa su vrlo pogodni za prevoz sladoleda i ostale dubokosmrznute robe.

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji rashladnih komora dovelo je do razvoja novih, patentom zaštićenih, "Dual Tech" panela koji su konstruisani da uz veću sigurnost i čvrstoću pružaju bolja termodinamička svojstva. Naravno, celi proces proizvodnje i korišćeni materijali u skladu su sa najstrožim ekološkim standardima. Osim standardnih nadogradnji u ponudi su i "Mistral" rashladne komore za laka komercijalna vozila koje uz povećani unutrašnji kapacitet nude i veće energetske uštede.

Framec ima rešenje i za klijente koji imaju potrebu da u jednom vozilu prevoze robu na raznim temperaturama pa se u zasebnim komorama postižu temperature od -33°C za smrznutu robu pa sve do +4°C za sveže namirnice.

Kiesling

Kiesling

Broj 1 u kvalitetu, inovacijama i usluzi.

Kiesling je proizvođač hladnjača i nadgradnji za prevoz sveže i smrznute robe a zbog svog kvaliteta, inovativnih rešenja i vrhunske usluge, među vodećim nemačkim proizvođačima nadgradnji.

Kiesling hladnjače postižu temperaturu do -20°C i poseduju HACCP sertifikat za prevoz hrane, a dugogodišnji kvalitet dokazuje i ISO 9001 sertifikat dobijen još 1994. godine, te ISO 14001 sertifikat za sistem upravljanja okolinom. Kiesling je poznat po inovativnim rješenjima kao što su "Stop Silent" rešenje za smanjenje buke utovarne rampe, jedinstveni "Roll Bumper" zaštitni branik i "Cool Slide" pregradni sistem koji ukida potrebu za zadnjim vratima pa tako smanjuje težinu vozila, ubrzava isporuku i smanjuje troškove.

Uz standardne, tipske nadogradnje pogodne za montažu na modele vodećih proizvođača kamiona i kombi vozila, Kiesling nadgradnje moguće je prilagoditi posebnim i specifičnim potrebama kupaca. Više od 40 godina iskustva i brojne nagrade za inovaciju garancija su da imamo pravo rešenje za Vas.