Servis Artfrigo d.o.o.

cte treningZvanični i ovlašćeni servis za Carrier Transicold rashladne uređaje. Kompanija Artfrigo d.o.o. je zvanični i ovlaščeni servis za rashladne uređaje proizvođača Carrier Transicold, a tehničko osoblje je obučeno i poseduje sertifikate školskog centra Carrier Transicold.

dipl_miroslavdipl_dejandipl_radosdipl_sasa


ber logoZvanični i ovlašćeni servis za Bär Cargolift utovarne rampe. Servis u garantnom i van garantnom roku kao i redovno održavanje Bär Cargolift rampi kroz kvalifikovanu podršku i tehničko osoblje. Za održavanje i servisiranje koriste se originalni delovi a obezbeđen je i moguć remont hidrauličnih sistema.

 


cte fleetPoverenje klijenata. Kvalitetnim i stručnim radom kao i profesionalnim odnosom prema poslu, Artfrigo d.o.o. je vrlo brzo stekao poverenje mnogih kompanija iz zemlje i okruženja koje žele efikasno i pouzdano rešenje za održavanje i servis svoje flote.

 


cte partsOriginalni delovi. Artfrigo d.o.o. kvalitetan servis garantuje velikim stanjem originalnih delova za sve uređaje, upotrebom kvalitenog potrošnog materijala (rashladno sredstvo, ulje i sl...) i profesionalnog alata koje propisuje proizvođač, ali i obimnom tehničkom dokumentacijom za sve uređaje i delove. Na osnovu svega navedenog Artfrigo d.o.o. je u mogućnosti da svojim klijentima ponudi kompletnu uslugu na jednom mestu.

 

 


cte 2424/7 servis. U poslu sa rashladnim uređajima vreme je novac a pravovremena i brza reakcija je ključ za miran san korisnika. Zato Artfrigo d.o.o. pruža 24h asistenciju 7 dana u nedelji kako telefonom tako i u svom servisu ali i na terenu za sve vrste intervencija. Za telefon 24h asistencije pogledajte naš kontak.

 

 

 


cte mobileMobilnost. Na zadovoljstvo svojih klijenata Artfrigo d.o.o. pruža svoje usluge u svom servisu ali i na terenu. U slučaju interventnog servisa Artfrigo d.o.o. posedeje mobilnu ekipu koja servisnim vozilima u najkraćem roku reaguje bez obzira gde se vozilo nalazi.

 


cte contractUgovorno održavanje. Artfrigo d.o.o. svojim klijentima nudi i mogućnost ugovornog oržavanja pri čemu su klijenti sigurni da imaju najekonomičnije i najefikasnije rešenje u održavanju svoje flote. Artfrigo d.o.o. pruža i usluge savetovanja korisnika rashladnih uređaja ali i osnovne obuke u korišćenju.

 


cte otherServis rashladnih uređaja svih marki. Veliko iskustvo ali i podrška u rezervnim delovima omogućuji kompaniji Artfrigo d.o.o. da pruži kvalitetnu uslugu servisa rashladnih uređaja i utovarnih rampi drugih proizvođača. Ovo predstavlja idealno rešenje i kompletnu uslugu na jednom mestu za flote sa rashladnim uređajima različitih proizvođača.