Dhollandia hidraulične rampe - prodaja i servis u Artfrigu!

Servis Artfrigo d.o.o.

cte otherOvlašćeni serviser za rashladne uređaje SCHMITZ CARGOBULL. Ovlašćeni sertifikovani servis za Schmitz Cargobull - nadogradnje hladnjače Feroplast Za sve popravke i servis se koriste isključivo delovi i oprema proizvođača Schmitz Cargobull.

 

 


ber logoZvanični i ovlašćeni servis za Bär Cargolift utovarne rampe. Servis u garantnom i van garantnom roku kao i redovno održavanje Bär Cargolift rampi kroz kvalifikovanu podršku i tehničko osoblje. Za održavanje i servisiranje koriste se originalni delovi a obezbeđen je i moguć remont hidrauličnih sistema.

 


cte fleetPoverenje klijenata. Kvalitetnim i stručnim radom kao i profesionalnim odnosom prema poslu, Artfrigo d.o.o. je vrlo brzo stekao poverenje mnogih kompanija iz zemlje i okruženja koje žele efikasno i pouzdano rešenje za održavanje i servis svoje flote.

 


cte fleetZvanični i ovlašćeni servis i prodavac za Dhollandia utovarne rampe. Servis u garantnom i van garantnom roku, kao i redovno održavanje Dhollandia rampi, kroz kvalifikovanu podršku i tehničko osoblje. Za održavanje i servisiranje koriste se originalni delovi a obezbeđen je i moguć remont hidrauličnih sistema. Pomoc i savetovanje pri odabiru hidrailičnih rampi u zavisnosti od vrste tereta istovara i utovara.

 


cte parts

Ovlašćeni prodavac i serviser za rashladne uređaje DAIKIN ZANOTTI. Za sve popravke i servis se koriste isključivo delovi i oprema proizvođaca DAIKIN ZANOTTI.

  

 


cte parts

Romex program cistern za prevoz mleka. Poljski proizvođac cistern za koji je Artfrigo predstavnik prodaje I servisiranja u Srbiji.

 

 


cte 2424/7 servis. U poslu sa rashladnim uređajima vreme je novac a pravovremena i brza reakcija je ključ za miran san korisnika. Zato Artfrigo d.o.o. pruža 24h asistenciju 7 dana u nedelji kako telefonom tako i u svom servisu ali i na terenu za sve vrste intervencija. Za telefon 24h asistencije pogledajte naš kontak.

 

 

 


cte mobileMobilnost. Na zadovoljstvo svojih klijenata Artfrigo d.o.o. pruža svoje usluge u svom servisu ali i na terenu. U slučaju interventnog servisa Artfrigo d.o.o. posedeje mobilnu ekipu koja servisnim vozilima u najkraćem roku reaguje bez obzira gde se vozilo nalazi.

 


cte contractUgovorno održavanje. Artfrigo d.o.o. svojim klijentima nudi i mogućnost ugovornog oržavanja pri čemu su klijenti sigurni da imaju najekonomičnije i najefikasnije rešenje u održavanju svoje flote. Artfrigo d.o.o. pruža i usluge savetovanja korisnika rashladnih uređaja ali i osnovne obuke u korišćenju.

 


cte otherServis rashladnih uređaja svih marki. Veliko iskustvo ali i podrška u rezervnim delovima omogućuji kompaniji Artfrigo d.o.o. da pruži kvalitetnu uslugu servisa rashladnih uređaja i utovarnih rampi drugih proizvođača. Ovo predstavlja idealno rešenje i kompletnu uslugu na jednom mestu za flote sa rashladnim uređajima različitih proizvođača.